Steenmarterbestrijding.nl

Steenmarterbestrijding.nl bestrijdt de overlast veroorzaakt door steenmarters

Hulp op maat

 

Steenmarter wering onder dakpannen

Ter preventie onder dakbeschot

Elke vorm van steenmarter overlast is weer anders, het is daarom raadzaam tijdig een specialist in te schakelen. Door tijdig in te grijpen kunnen meestal grote problemen bespaard blijven. Soms zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende. Echter welke weringsmaatregel je ook tegen de steenmarter treft, de steenmarter zal er alles aan doen dit te kunnen omzeilen. Daar gaat het dus ook vaak fout, bijvoorbeeld als je zonder weet de in-of uitgang van de steenmarter dichtmaakt met alle gevolgen van dien, het zoekt namelijk een andere...in je huis?  

Ondeskundig handelen is bij wet verboden. De kans is erg groot dat als er openingen gedicht worden er nog jongen aanwezig kunnen zijn. Of gaat het misschien om een paartje steenmarters waarvan de partner zich nog binnen bevind. De ramp is niet te overzien. 

Vermoed u overlast van een steenmarter? belangrijk is eerst te weten of het daadwerkelijk om een steenmarter gaat. Doordat de steenmarter veelvuldig in het nieuws is wordt er bij de geringste geluiden meteen gedacht aan een steenmarter. In veel gevallen van de meldingen die binnenkomen gaat het toch over Huismuizen, Bruine ratten, Vleermuizen of Vogels. 

Steenmarters maken boemelende of stommelende geluiden als ze bijvoorbeeld over een plafond lopen. Net als een inbreker in huis. Huismuizen maken meer trippelende geluiden en rennen vaak heen en weer. Ratten daarentegen maken bijna dezelfde geluiden als een steenmarter, het verschil is heel lastig te herkennen. 

Pootafdruk van ratten onder dak Geen steenmarter maar rattensporen

Door middel van horen, zien en ruiken wordt het ons al gauw duidelijk om welk diersoort het gaat. Huismuizen, ratten, vleermuizen of vogels? geen probleem wij zijn een gediplomeerd ongediertebestrijdingsbedrijf en kunnen ook dit probleem voor u oplossen.

Toch een steenmarter? Wegvangen is geen optie. Daarom wordt er gekeken naar de mogelijkheid wering aan te brengen om het de steenmarter zo moeilijk mogelijk te maken of daar juist op locatie over te adviseren. Door middel van moderne technieken zoals endoscoop, infrarood techniek, ervaring en een scala aan materialen bieden wij tijdens inspectie hulp op maat.

B-wire systeem preventief tegen steenmarters

Ook ons B-Wire systeem werkt erg goed ter preventie

 

 


 

 

 


 


 


 


 


Opbellen
E-mail